WIMM wil de kwaliteit van de bedrijvigheid in het werkgebied van Wadinko verhogen. WIMM faciliteert en biedt educatieve, op persoonlijke ontwikkeling gerichte programma’s aan.

WIMM Traineeship

Jong afgestudeerde talenten doen kennis en ervaring op in het regionale bedrijfsleven. Gedurende 18 tot 24 maanden werken zij bij drie deelnemende bedrijven.

WIMM MBO Mini Masters

Wimm biedt samen met Deltion een tweejarig opleidingsprogramma voor de werkende MBO’er niveau 3 of 4 waarbij het leren en persoonlijke ontwikkeling worden afgewisseld in modules met bedrijfskundige thema’s.

WIMM programma ‘Vanzelfsprekend samenwerken’

Dit programma stelt talent met meerdere jaren werkervaring in staat te groeien, zich verder te specialiseren of zich voor te bereiden op managementfuncties.

WIMM programma Leiderschap

Gericht op het ontwikkelen van effectief leiderschap dat organisaties in staat stelt om te groeien. De nadruk ligt op veranderende klanten, nieuwe technologieën, de slag om de arbeidsmarkt en/of ‘agile’ werken.

WIMM Academie

Geeft een boost aan de persoonlijke ontwikkeling van leden van managementteams en directeuren. Gerenommeerde sprekers reiken nieuwe en praktische inzichten en invalshoeken aan, waarmee deelnemers gelijk aan de slag kunnen.

WRS.Finance helpt ondernemingen in het werkgebied van Wadinko bij financiële vraagstukken. Daar waar kennis en ervaring versterkt kunnen worden brengt WRS.Finance, die nauw samenwerkt met WIMM en kennis- en onderwijsinstellingen, deze weer op het gewenste niveau. De diensten en producten van WRS.Finance zijn gebaseerd op de pijlers Financiën & Analyses, Business controlling en Opleidingen. Een specialisme binnen WRS.Finance is het uitvoeren van due diligences bij fusies en overnames.

Financiën & Analyses

Formuleert én implementeert solide en toekomstbestendige financiële strategieën.

Business controlling

Geeft praktische inzichten, handvatten en meer over hoe financiële resultaten in te zetten als actuele en betrouwbare managementinformatie.

Opleidingen

Vergroot in nauwe samenwerking met WIMM, Saxion, Windesheim en de Universiteit Twente de financiële kennis binnen organisaties.