WIMM ondersteunt organisaties in de ontwikkeling van hun mensen, door op te leiden en te begeleiden en wil daarmee de kwaliteit van de bedrijvigheid in het werkgebied van Wadinko verhogen. WIMM faciliteert en biedt educatieve, op persoonlijke ontwikkeling gerichte programma’s aan.

WIMM &Power

Met &Power ondersteunt WIMM het MKB in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest-Drenthe in de ontwikkeling van hun medewerkers en daarmee de organisatie. Het &Power-lidmaatschap bestaat uit een aantal basisdiensten en is naar behoefte uit te breiden. &Power bevat onder andere JobMobility voor hulp bij outplacement, activiteiten voor studenten met JobOpp en Human Resource Development ondersteuning voor ontwikkeling van organisaties.

WIMM HeadStart

HeadStart is een éénjarig opleidingsprogramma dat zich richt op de persoonlijke ontwikkeling van startende young professionals met een HBO- of WO-achtergrond. Het doel van het programma is om starters met 0 tot 4 jaar werkervaring in een leer- werksituatie een stevig fundament te geven voor de rest van hun loopbaan.

WIMM MBO Mini Masters

Een samen met Deltion ontwikkeld tweejarig opleidingsprogramma voor de werkende MBO’er niveau 3 of 4. Leren en persoonlijke ontwikkeling worden afgewisseld met bedrijfskundige thema’s.

WIMM programma ‘Vanzelfsprekend samenwerken’

Dit programma stelt talent met meerdere jaren werkervaring in staat te groeien, zich verder te specialiseren of zich voor te bereiden op managementfuncties.

WIMM programma Care & Dare

Gericht op het ontwikkelen van effectief leiderschap dat organisaties in staat stelt om te groeien. De nadruk ligt op veranderende klanten, nieuwe technologieën, de slag om de arbeidsmarkt en/of ‘agile’ werken.

WIMM Academie

Geeft een boost aan de persoonlijke ontwikkeling van leden van managementteams en directeuren. Gerenommeerde sprekers reiken nieuwe en praktische inzichten en invalshoeken aan, waarmee deelnemers gelijk aan de slag kunnen.

image

WRS.Finance helpt ondernemingen in het werkgebied van Wadinko bij financiële vraagstukken. Daar waar kennis en ervaring versterkt kunnen worden brengt WRS.Finance, die nauw samenwerkt met WIMM en kennis- en onderwijsinstellingen, deze weer op het gewenste niveau. De diensten en producten van WRS.Finance zijn gebaseerd op de pijlers Financiën & Analyses, Business controlling en Opleidingen. Een specialisme binnen WRS.Finance is het uitvoeren van due diligences bij fusies en overnames.

Financiën & Analyses

Formuleert én implementeert solide en toekomstbestendige financiële strategieën.

Business controlling

Geeft praktische inzichten, handvatten en meer over hoe financiële resultaten in te zetten als actuele en betrouwbare managementinformatie.

Opleidingen

Vergroot in nauwe samenwerking met WIMM, Saxion, Windesheim en de Universiteit Twente de financiële kennis binnen organisaties.