Auping ontwikkelt en produceert matrassen, bedden, boxsprings, bedtextiel en accessoires. De verkoop vindt plaats via eigen organisaties in de Benelux, Duitsland en Denemarken en via selectieve distributie in een groot deel van de wereld.

Ontwikkelt, produceert en realiseert innovatieve, webbased besturingssystemen

voor gebouw gebonden technische en industriële installaties.

Brinks Metaalbewerking is gespecialiseerd in verspanende activiteiten en één van de voornaamste Europese toeleveranciers van ventielblokken (‘manifolds’) en andere hoogwaardige metaalproducten aan de automobiel industrie, de agrarische industrie en de machine- en apparatenbouw.

Cycloon Post & Fietskoeriers is de meest duurzame en sociale logistiek dienstverlener van Nederland. Verreweg de meeste post en pakketten bezorgen we op de fiets. Tweederde van de medewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Cycloon bedacht, voert directie en is lid van Fietskoeriers.nl. De eerste en enige landelijk dekkende pakketdienst op de fiets. Samen met veertien fietskoerierpartners bezorgen zij pakketten in 30 steden op de fiets.

Uniek afhaalconcept van elektronische beveiligde, onbemande en deels gekoelde kluisjes voor o.a. online aankopen.

DAVO geeft voorgedrukte landenalbums voor postzegelverzamelaars uit en werkt daarnaast samen met tal van postadministraties in de gehele wereld bij het ontwikkelen en produceren van voor verzamelaars relevante producten. Daarnaast verzorgt DAVO de fulfilment van webshops inclusief het inpakken, ompakken, assembleren of op een andere manier waarde toevoegen aan de producten van klanten.

Ontwerpt en produceert mallen voor de productie van complexe composietdelen voor vliegtuigvleugels, -staartstukken, -motorbehuizingen en meer.

Eshuis is gespecialiseerd in het klant-specifiek bedrukken en nabewerken van zelfklevende etiketten, flexibele verpakkingen, sachetfolies, wrap-around-labels, krimpsleeves en kaasetiketten. Dat doet Eshuis voor food en non-food opdrachtgevers als Heineken, Grolsch, Beaphar, Go Tan, Wijzonol, Swedish Match Lighters en Coca-Cola.

Ontwikkelt en produceert geblazen kunststofverpakkingen voor o.a. smeermiddelen, chemicaliën, cosmetica en voedingsproducten.

Food Connect produceert verse en vriesverse maaltijden en bezorgt die aan consumenten, organisaties en bedrijven door heel Nederland. Onderdeel van Food Connect is Eten met gemak, een snelgroeiende franchiseorganisatie met inmiddels bijna 30 franchisenemers.

Ondersteunt middelgrote en grote organisaties bij organisatorische veranderingen en het bereiken van strategische doelen met webbased software.

Verbetert productieprocessen door een integrale benadering van ontwerp, realisatie en onderhoud.

Ontwikkelt en realiseert innovatieve oplossingen voor de productie van hoogwaardige componenten in de elektronische, medische, automotive en hightech industrie.

Ontwerpt producten die beter begrepen en gewaardeerd worden door consumenten en professionals.

Masévon Group levert technisch complexe producten en projecten. De groep bestaat uit vier onafhankelijke maar nauw samenwerkende bedrijven: Masevon, Vernooy, Haarhuis en Tuin. De groep bedrijven engineert en fabriceert machine-, apparaten- en systeemonderdelen en realiseert complete systemen voor diverse toepassingen in hightech-markten.

Vooraanstaand leverancier van een breed assortiment pluimveeproducten aan de retailbranche.

Ontwikkelt, fabriceert en onderhoudt hoogwaardige buis- en pijpextrusielijnen, extrusieapparatuur, matrijzen, toevoer- en assemblagesystemen voor de kunststofverwerkende industrie.

Schuitemaker uit Rijssen ontwikkelt, produceert en verkoopt al bijna 100 jaar professionele landbouwwerktuigen op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten. De Schuitemaker machines worden verkocht over de gehele wereld. Schuitemaker Industrial richt zich met name op een totaalpakket aan winterdienstoplossingen voor de Nederlandse markt, van zoutstrooiers tot sneeuwploegen en van opslagloodsen tot strooimanagementsystemen.

Ontwikkelt, fabriceert en verkoopt spuitgietmachines aan kunststofverwerkende bedrijven in Europa en Noord-Amerika.

Ténax is één van de grootste zeefdrukkerijen van Europa gespecialiseerd in zeefdruk, foliedruk en digitale druk. De klanten van Ténax zijn overwegend actief in de branches beverage, food, cosmetica en pharmacy.

Tielbeke is een logistieke dienstverlener actief in (dedicated) transport, Benelux distributie en warehousing met diverse standplaatsen in Noord- en Oost-Nederland.

Tolsma-Grisnich biedt innovatieve en intelligente totaaloplossingen voor het inschuren, bewaren, verwerken en verpakken van agrarische producten.

Toonaangevende leverancier van turnkey OCR-oplossingen voor benutten restwarmte stromen en efficiënte omzetting in elektriciteit.

Moderne mosterd-, dressing- en sauzenproducent met eigen premium merken en premium private labels, retail private labels en industriebulk.

WIMM is een initiatief van de ondernemende participatiemaatschappij Wadinko N.V. en de ondernemers achter Hemmink B.V. en Unica B.V. Samen met ondernemingen en onderwijsinstellingen wil WIMM de kwaliteit van de bedrijvigheid in Overijssel, Noordoostpolder en Zuidwest-Drenthe verhogen. WIMM zet in op ontwikkeling van ondernemerschap, leiderschap en talent.