Krachtenbundeling voorwaarde voor zakelijk succes

Al sinds het begin van 2020 houdt het coronavirus de wereld in een houdgreep. Afgaande op de voorspellingen van zowel politici als medici gaat dit ook nog wel even duren. We horen dagelijks over de meest getroffen sectoren als de horeca en de cultuur. Hoe vergaat het dan de andere branches en sectoren? En hoe kijkt Wadinko-directeur Réne Wolfkamp naar de huidige ontwikkelingen?

WRS.Finance lanceert online platform met financiële tools en templates

In 2018 nam Wadinko het initiatief tot WRS.Finance, samen met Robbert Jan Bruins Slot en Sander Dijkers van DRS.Advies uit Enschede. Met WRS.Finance willen zowel Wadinko als DRS.Advies de financiële functies bij ondernemingen in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest Drenthe ondersteunen en verbeteren. Dit jaar geeft WRS.Finance een extra impuls aan zijn activiteiten met een eigen online platform met praktische en direct toepasbare financiële tools en templates.

Perron038 en Hogeschool Windesheim werken samen in Additive Manufacturing

Het Zwolse Perron038 is dé plek voor de innovatieve maakindustrie in de regio. In een voormalige oude fabriekshal bij het NS-station werken technici en bevlogen studenten samen aan de toekomst van de regionale hightech maakindustrie. Ook onderwijs­instellingen ontdekken meer en meer de toegevoegde waarde van Perron038. Zo plaatste Windesheim een splinternieuwe 3D-metaalprinter niet op de eigen campus, maar juist op Perron038.