DAVO,
schoolvoorbeeld van een succesvolle transitie

Naast risicodragend kapitaal verschaft Wadinko zijn participaties toegang tot nieuwe netwerken. Net zo biedt Wadinko managementondersteuning. Dat alles leidt soms tot prachtige resultaten. Neem bijvoorbeeld de Wadinko-participatie DAVO, dat zich in korte tijd ontwikkelde van traditionele leverancier van voorbedrukte postzegelalbums tot succesvol Value Added Logistics-specialist.

De geschiedenis van DAVO gaat terug naar 1945. Al snel verwierf de toenmalige uitgever bekendheid met een uitgebreid assortiment postzegelalbums en postzegel-verzamelsystemen. Door een tanende postzegel-markt zag DAVO zich in het begin van het decenniumechter uitgedaagd tot het initiƫren van nieuwe bedrijfsactiviteiten. Die uitdaging kreeg gestalte met het verzorgen van fulfilment-trajecten. In 2012 koos de directie van DAVO ervoor zich hierin te gaan specialiseren.

Value Added Logistics

Heden ten dage staat de naam DAVO synoniem voor Value Added Logistics. Dat is het inpakken, ompakken, assembleren of op een andere manier waarde toevoegen aan de producten van onze klanten. Zo verzorgt DAVO internationale fulfilment en services voor tal van gerenommeerde webwinkels. Tevens neemt DAVO de product/sample zendingen voor posterijen en andere partijen als De Bezige Bijen Svedex voor zijn rekening. Bij alle activiteiten streeft DAVO naar excellente klantenservice; in plaats van procesoptimalisatie staan de wensen van de klanten centraal.

Terug naar overzicht